Je bent hier: Home Over Ons

Over Ons

Omgeving

Wij zijn niet alleen actief als rijschool in leiden, maar ook als rijschool in Katwijk,  rijles in Rijnsburg, Voorhout,  kortom rijles in bollenstreek Wassenaar, Voorschoten, Leiderdorp, Delft, Delfgauw, Schipluiden, Rijswijk, Ypenburg en Leidschendam….

Rijschool Inside

Rijles nemen bij Rijschool Inside betekent dat je individueel begeleid wordt op een manier die helemaal bij jou past. Iedereen is immers anders en iedere leerling wil op die manier les krijgen die aansluit bij zijn of haar eigen kwaliteiten en wensen. De ene leerling leert ook sneller dan de ander. Daarom heeft Rijschool Inside een individuele aanpak ontwikkeld mede door 17jaar ervaring, kennis en studie , waarmee de kans op slagen het grootst is.

Plan

Hoe gaat dat in zijn werk? De eerste les duurt twee uur. Daarin leer je de auto en de instructeur kennen, en leert de instructeur jou kennen. Het aanvangsniveau wordt bepaald. Je vult ook een vragenformulier in, waaruit de instructeur een goed beeld van je krijgt. Vervolgens maak je samen een plan waarin staat hoe je jouw rijbewijs gaat halen. Je bepaalt zelf hoe vaak per week je les neemt. Op die manier heb je zelf de planning in de hand. Je kan per les betalen of een pakket nemen.

Handige links 

CBR

mijnCBR

2todrive

  Meer info? of beginnen?

  Aanhef
  de heer/ mevrouw

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer(verplicht)

  Uw bericht