Je bent hier: Home Spoed rijlessen!

Spoed rijlessen!

Spoed rijlessen

De normale manier om je rijbewijs B te halen is het iedere week een of liever twee keer te lessen, dit raden wij voor veel leerlingen aan en blijkt het meest effectief te zijn. Er is ook een mogelijkheid voor een spoedopleiding. De redenen om voor een spoedopleiding te kiezen, kunnen verschillend van oorzaak zijn: Je hebt bijvoorbeeld heel snel je rijbewijs nodig voor een nieuwe baan of je wilt gewoon liever snel je rijbewijs halen omdat iedere week een les nemen je niet goed uitkomt. Het kan ook zijn dat je nu al weet dat binnenkort genoeg vrije tijd hebt om een spoedopleiding te doen.

Bedenk wel dat een spoedopleiding een zware opleiding is. Het is niet voor iedereen weggelegd om een aantal dagen kort achter elkaar uren les te krijgen. Je moet in staat zijn om goed op het verkeer te letten, informatie te verwerken, nieuwe onderdelen aan te leren en behandelde onderdelen te herhalen. Het is erg intensief en daarom zal er voor een spoedopleiding altijd een proefles worden gedaan om te kijken of het haalbaar is.

Spoed-herexamen en examen in heel Nederland!

Je kunt met spoed je herexamen of examen elders in het land of in je woonplaats afleggen. Je hebt dan eerder je rijbewijs.
Of je bent niet tevreden met je huidige opleider of het duurt te lang.
Wij zorgen voor een snelle en soepele afhandeling waarbij een korte compacte voorbereidingscursus wel essentieel van belang is. Herexamen en voorbereiding kan al in een dag.

  Meer info? of beginnen?

  Aanhef
  de heer/ mevrouw

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer(verplicht)

  Uw bericht